Liput

Maksettua pelimaksua ei palauteta, ellei peli jostain syystä peruunnu. Tällöin palautetaan rahat niin isoilta osin kuin mahdollista. Paikkansa voi myydä tai luovuttaa eteenpäin. Pelinjohto voi auttaa näissä järjestelyissä.

Pelinjohto voi perua pelaajan osallistumisen ja palauttaa pelimaksun, mikäli tämän läsnäolon koetaan vaarantavan yleisen turvallisuuden tunteen. Pelinjohdolla on oikeus perua paikka myös muissa perustelluissa tilanteissa. Jos haastavia tilanteita syntyy, ei mitään ratkaisuja tehdä keskustelematta kaikkien osapuolten kanssa.

Jos maksua ei ole suoritettu takarajaan mennessä, laskutetaan se pelaajalta. Lasku johtaa maksamattomana perintään. Pelaaja, joka ei hoida sitoumuksiaan sovitusti, voidaan myös poistaa pelaajakunnasta ja korvata.

Pelialueiden vuokrasta, tekniikasta, lavasteista, pelin ruoasta, logistiikasta, markkinointikuluista, pelin markkinoinnin ja teknisten ratkaisujen lisenssikuluista, työryhmän ruuasta ja muista työskentelyn kuluista. Pelimaksuun ei ole laskettu katetta. Jos tuotannon budjetti jää voitolliseksi, käytetään ylijäävä raha Illusia Ry:n toiminnan tukemiseksi.

Ratkaisu mahdollistaa porrastetun osallistumismaksun altistamatta pelin budjettia suunnitteluvaiheessa vaikeasti ennustettaville majoitusvalinnoille. Tämä myötä myös maksutaakka on helpompi kantaa, kun kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla. Majoitusta ei ole laskettu osaksi budjettia, ja sen laskuttaa eri taho. Se on silti käytännössä osa pelimaksua, sillä yöpyminen pelialueella ja lauantain aamupala ovat edellytyksiä pelin onnistumiselle.

Et, valitettavasti. Pelin sujuvuuden nimissä haluamme jokaisen majoittuvan pe-su samassa paikassa. Aikataulu on tiukka ja peli alkaa in-game aamupalalla lauantaina.

Pelaajilta kerätään keväällä hahmotoiveet ja muut keskeiset tiedot lomakkeella. Näiden perusteella tehdään hahmojako.

Lippu, eli pelimaksu, varmistaa paikan pelissä. Se kattaa pelin kulut majoitusta lukuunottamatta. Ostamalla lipun pelaaja sitoutuu maksamaan valitsemansa majoitusvaihtoehdon kesäkuussa.

Lue ehdot ja ohjeet huolella ennen lipun ostamista!

120/ kpl

Hahmojako: Case Proteus

Omakohtainen kokemus suomalaisesta larpin kirjoituksen kulttuurista on, että hahmojako määrittelee massiivisesti minkälaisen pelikokemuksen larpista saa.…

Kauhava-raportti, 17.4.2018

Tiistaina 17.4. pieni osa tuotantotiimiä körötteli päivänsä ratoksi Kauhavalle ihmettelemään, että minkälainen paikka meillä oikein…

Powered by WordPress  (c) Illusia Ry & Ironspine 2017