PELIPAIKKA JA MAJOITUS

Pelipaikka

Peli pelataan Kauhavassa entisen lentosotakoulun alueella. Historiallista kohdetta hallinnoi LSK Business Park, joka vuokraa alueita yritys- ja tapahtumakäyttöön. 500 hehtaarin alueelta löytyy kiitorata, toimitiloja, teollisuustiloja, asuintiloja ja hotelli.

Lisätietoa alueesta: http://www.lskbusinesspark.fi/fi/kauhavan-alue/

 

Sijainti

Loppusuora 22, 62200 Kauhava

Juna-asema ja Matkahuollon pysäkki n. 2km etäisyydellä.
Ajoaika on n. 5h Helsingistä, 3h Tampereelta, 4,5h Turusta ja 4h Oulusta.

Ilmakuva alueesta. Alkuperäinen kuva (c) LSK Business Park

Pelitilat

Lennonjohtorakennus

Tutkimuskeskus Tritonin tilat ovat lennonjohtorakennuksessa kiitoradan varrella. Rakennuksessa on käytössämme 800m2 toimistotilaa, bunkkeri ja torni. Peli pelataan käytännössä kokonaan lennonjohtorakennuksessa.

Pelialueen proppeihin kuuluu mm. värivaloja, ääniefektejä, tietokoneita, sekä laboratorio- ja toimistoympäristön replikointiin kuuluvaa irtaimistoa. Vilkkumista ja kovia taustaääniä ei ole.

Lennonjohtorakennus. Kuva (c) LSK Business Park

Hangaari 1

Entinen lentokonehangaari toimii metatilana pelin aikana. Hangaarin yhteydessä olevassa toimistorakennuksessa on työvoimamajoitus, sekä luokkatiloja, joita käytetään peliä edeltävänä iltana työpajoihin.

Tila on pimeä efektejä lukuunottamatta, mutta valoissa on myös vilkkuvia efektejä ja äänet ovat osin kovia. Tilassa on vaaratonta efektisavua.

Hangaarirakennukset. Kuva (c) LSK Business Park

Majoitus

Peliviikonloppuna majoitutaan Lentohotellissa, joka sijaitsee alueella. Myös hostelli- ja lattiamajoitukset löytyvät samasta rakennuksesta.

Pelaajille on neuvoteltu sopimushinnat, jotka ovat kahdelta yöltä aamupaloineen. Kaikissa huoneissa majoittuu lähtökohtaisesti kaksi henkeä. Toiveet huonekavereista kerätään lähempänä peliä.

Majoitusvaihtoehto valitaan lipun oston yhteydessä, ja maksetaan kesäkuun aikana. Muutoksia varauksiin voidaan tehdä ennen maksamista yksittäistapauksissa.

Majoituksen varaukset, maksut, matkustusilmoitukset ja huoneiden luovutus hallinnoidaan pelinjohdon puolesta, joten pelaajien ei ole tarpeen asioida erikseen hotellin kanssa.

Hotellin auditoriossa pidetään alkubriiffi, ja hotellin saunaosasto on pelin jälkeen käytettävissämme.

Lisätietoa hotellista: http://www.lentohotelli.fi/fi

Lisätietoa lipuista ja majoituksen maksamisesta täältä.

Majoitusvaihtoehdot

Linnan hotelli, suihkullinen

28hlö

90€

Linnan hotelli, budget (yhteissuihku, oma WC)

10hlö

70€

Hostelli, suihkullinen

14hlö

50€

Hostelli, vesipiste (suihku ja wc käytävällä)

14hlö

40€

Esikuntarakennuksen hostelli (suihku ja wc käytävällä)

10hlö

40€

Lattiamajoitus. Yhteiset tilat, patja.

20hlö

32,6€

Esteettömyys

Rajoitukset

Hotelli on hyvin varusteltu, mutta useassa tasossa oleva vanha rakennus. Majoituksen mahdollisuuksia kannattaa tiedustella etukäteen pelinjohdon kautta, mikäli on tiedossa rajoitteita.

Lennonjohtorakennuksessa on mahdollista kulkea esteettömästi suurimpaan osaan tiloista. Keskellä on äänieristetty briiffaushuone, johon on joitakin portaita. Mahdollisuus rampille selvitetään tarpeen tullen. Torniin ja bunkkeriin vievät portaat ovat kierteiset ja jyrkät, eivätkä tarjoa mahdollisuutta esteettömälle kululle.

Hangaari 1:n suunniteltu toiminta ei ole esteetöntä. Siihen ei ole pelillisesti täysin välttämätöntä osallistua. Liikuntakykyyn ja näköön liittyvien rajoitteiden kohdalla kannattaa lähestyä pelinjohtoa ja ilmaista tarpeensa hahmolle, joka ei osallistu Hangaari 1-kohtaukseen.

Alueella joutuu kulkemaan useiden satojen metrien etäisyyttä majoituksen ja pelipaikan välillä. Kuljetus on tarvittaessa mahdollinen.

Pelialueella on yritys- ja koulutustoimintaa, jonka vuoksi osaa rakennuksista ei saa kuvata. Vahinkojen välttämiseksi kielletään ulkona kuvaaminen koko viikonlopuksi, lukuun ottamatta pelialueen välitöntä läheisyyttä. 

Hahmojako: Case Proteus

Omakohtainen kokemus suomalaisesta larpin kirjoituksen kulttuurista on, että hahmojako määrittelee massiivisesti minkälaisen pelikokemuksen larpista saa.…

Kauhava-raportti, 17.4.2018

Tiistaina 17.4. pieni osa tuotantotiimiä körötteli päivänsä ratoksi Kauhavalle ihmettelemään, että minkälainen paikka meillä oikein…

Powered by WordPress  (c) Illusia Ry & Ironspine 2017