Sotakarjut-roolipeli

Proteus – Sotakarjujen synty -larp perustuu Sotakarjut-nimiseen roolipeliin. Larppi sijoittuu Sotakarjut-roolipelin maailmaan, muutama vuosi ennen roolipelin tapahtumia. Larp on siis prologi Sotakarjut-roolipelille. HUOM! Larpissa esiintyy sotakarjuja vain NPC-hahmoina ja metahuoneissa.

Sotakarjut-roolipelin on kirjoittanut ja suunnitellut Miska Fredman, sekä kuvittanut Hans Zenjuga. Pelin on julkaissut Ironspine-kustantamo vuonna 2017.

Sotakarjut-roolipeli sijoittuu vuoteen 2310. Maailmaan, jossa massiiviset hyperkorporaatiot hallitsevat suurinta osaa luonnonvaroista. Maan Kansakuntien Federaation rauhaa ja turvallisuutta uhkaavat julmat muukalaisolennot ja vallankumoukselliset terroristit. Ongelman ratkaisemiseksi Federaatio tuottaa ihmisen ja sian DNA:sta tehokasvatettuja kloonisotilaita kärsimään sodan kauhut ihmisten puolesta avaruuden reunamailla.

Lisätietoa roolipelistä ja maailmasta Ironspinen verkkosivuilta!

Sotakarjut on saatavilla Ironspinen verkkokaupasta ja DrivethruRPGstä sekä hyvin varustetuista roolipelikaupoista

Hahmojako: Case Proteus

Omakohtainen kokemus suomalaisesta larpin kirjoituksen kulttuurista on, että hahmojako määrittelee massiivisesti minkälaisen pelikokemuksen larpista saa.…

Kauhava-raportti, 17.4.2018

Tiistaina 17.4. pieni osa tuotantotiimiä körötteli päivänsä ratoksi Kauhavalle ihmettelemään, että minkälainen paikka meillä oikein…

Powered by WordPress  (c) Illusia Ry & Ironspine 2017